Over ons

Mag ik mij even voorstellen; mijn naam is Vivienne Habets.

Ik ben in 1996 afgestudeerd in Maastricht aan de SPH (hoger beroepsopleiding). Sindsdien werk ik in de kinderopvang. Voornamelijk als pedagogisch medewerker (groepsleidster), maar ik ben ook assisitent leidinggevende geweest, vervangend leidinggevende en bemiddelaar op het gastouderbureau. 

Aan ervaring geen gebrek dus.

Altijd heb ik er al van gedroomd om voor mezelf te beginnen en met het vinden van het pand aan de Sint Albanusstraat 22 te Vlijtingen is die droom vanaf 15 april 2016 werkelijkheid geworden. Ik woon boven en heb beneden een prachtige ruimte ter beschikking. Deze ruimte is helemaal aangepast. Er is een ruime slaapgelegenheid gemaakt en een aparte keuken. Er is een tuin aanwezig die volledig omheind is.

Belangrijk in de opvang vind ik dat ouders en kinderen zich prettig voelen. Kinderen moeten zichzelf kunnen zijn en nauw gevolgd worden in hun ontwikkeling. De eerste vier jaar van een kind zijn heel erg belangrijk. Kinderen maken dan enorme sprongen. Kinderen dienen gestimuleerd en goed begeleid te worden, waardoor ze zich  beter ontwikkelen.

Dus aandacht voor ieder kind is zeer belangrijk.

Met veel plezier en toewijding ben ik dagelijks met mijn opvang bezig.

Aangezien Kinderopvang Vlijtingen een mini groepsopvang is, ben ik niet alleen aan het werk. 

Ik heb zeer ervaren medewerkers in dienst. Met veel enthousiastme, inzet en liefde zorgen we met het hele team voor jullie kleintjes. We zijn het gehele jaar open. Ook al is er iemand ziek, dan vangen de andere medewerkers dit op. Zo komt u nooit zonder opvang te zitten.

 

Vivienne Habets

Sint Albanusstraat 22 

3770 Riemst

ond. nr.: 0644644281

eenmanszaak

onder toezicht van Agentschap Opgroeien onder nummer: 910023038